Send forespørgsel
Foshan Nanhai Jinfancheng Metal Building Materials Products Co., Ltd.
Hjem> Nyheder> Ved du om de anti-tyveri og eksplosionssikre støbte aluminiumsdøre?

Ved du om de anti-tyveri og eksplosionssikre støbte aluminiumsdøre?

August 05, 2024
3D -udskrivning ved hjælp af metalpulver som råmateriale vil være langsommere end udskrivning med andre materialer, fordi udskrivningshastigheden skal bestemmes i henhold til råmaterialets smeltetid. Fordelene ved metal 3D -udskrivning er, at det vil være mere solidt og varer længere end andre materialer. Så hvad er forholdsreglerne for brugere i metal 3D -udskrivning?
Doors Entry Security
1. Maskinen kan ikke flyttes efter vilje under metal 3D -udskrivning
Fordi det er nødvendigt at kontinuerligt skubbe metal smelter i en fast position under 3D -udskrivning, hvis metal 3D -udskrivningsmaskinen flyttes på dette tidspunkt, vil dysens udkastes placering blive modregnet, hvilket vil forårsage udseendet af det færdige produkt og Fast punkt for at ændre sig pludseligt, hvilket resulterer i en forskel mellem produktet og den indledende produktionstilstand og plan, der påvirker den tidligere indsats og fremstilling af spild af råvarer.
2. Kvaliteten af ​​råmaterialer til metalprodukter skal garanteres
Kvaliteten og typen af ​​det anvendte metal skal garanteres. Nogle metaller har mere aktive metalegenskaber og er faktisk ikke egnede til brug i dette scenarie, fordi selve tilstanden af ​​metal 3D -udskrivning skal opretholdes og stabile i lang tid. Hvis metallsituationen er ustabil på grund af overdreven livlighed, vil det påvirke den efterfølgende produktkvalitet, så vær opmærksom.
3. Rør ikke ved strømforsyningen og skift under udskrivningsprocessen
Security Residential Doors
Sørg for at røre ved kontakten og strømforsyningen under trykprocessen for at forhindre, at programmet stopper. Hvis det metal 3D -udskrivning stopper midtvejs, skal det trækkes fra starten, hvilket vil føre til spild af metal -råmaterialer, der er brugt før og forårsage forvirring i det interne program. Det er meget sandsynligt at skade maskinen og påvirke dens levetid, hvilket forårsager nogle problemer ved efterfølgende brug.
Omkostningerne ved metal 3D -udskrivning skal bestemmes i henhold til prisen og mængden af ​​det anvendte metal. Når man udfører metal 3D -udskrivning, er det nødvendigt ikke kun at være opmærksom på ikke lav. På samme tid er det også nødvendigt at være opmærksom på ikke at røre ved switch efter ønske under trykprocessen for at forhindre strømsvigt.
Kontakt os

Author:

Mr. fancheng

Phone/WhatsApp:

13702446700

Populære produkter
You may also like
Related Categories

Email til denne leverandør

Emne:
E-mail:
Besked:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Kontakt os

Author:

Mr. fancheng

Phone/WhatsApp:

13702446700

Populære produkter
Kontakt os
Tilmeld
Følg os

Copyright © 2024 Foshan Nanhai Jinfancheng Metal Building Materials Products Co., Ltd. Alle rettigheder forbeholdes.

Vi kontakter dig øjeblikkeligt

Udfyld mere information, så det kan komme i kontakt med dig hurtigere

Beskyttelseserklæring: Dit privatliv er meget vigtigt for os. Vores virksomhed lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til ethvert udstrækning uden dine eksplicitte tilladelser.

Sende